Cautare avansata Cauta
Pret.
-
Suprafata
-
Tip imobil
Varsta
-
Sex
Pret
-
An fab.
-
Cilindree (cm3)
-
Putere
-
Numar Km
-
Dotari :
Salariu
-
Tipul postului :
An
-
Cont nou
Categorii anunturi
Imobiliare inchirieri Imobiliare vanzari Afaceri Matrimoniale Auto Locuri de munca Servicii Pierderi / Disparitii Ocultism Vanzari / Cumparari Aniversari / Comemorari
Regulament

Termeni si conditii utilizare www.indexa.ro si publicare anunturiCopyright

Toate informatiile prezente pe site-ul Indexa.ro sunt proprietatea S.C. SimPlus Invest S.R.L. Fara acordul exprimat de administratorii site-ului, materialele nu pot fi copiate, distribuite sau transferate. Pentru a primi permisiunea de a folosi materialele de pe acest site, se pot trimite cereri la adresa de mail suport@indexa.ro. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet si server sunt protejate de Legea Proprietatii Intelectuale a Romaniei, de Uniunea Europeana si de Legea Internationala a Copyright-ului.Regulament pentru UTILIZATORI


1. Raspunderea legala si morala este complet a utilizatorilor. Indexa.ro nu se face responsabila de continutul postat de utilizatorii acestuia. Moderatorii si administratorii vor incerca sa limiteze, pe cat posibil, continutul inadecvat de pe acest site.
2. Este interzisa postarea mesajelor/ imaginilor cu un continut abuziv, rasist, obscen, calomnios, folosirea unui limbaj lasciv sau alt material care este contrar legislatiei in vigoare din Romania.
3. Nu se accepta conturile multiple. Un utilizator nu poate avea mai multe conturi cu scopul de a face reclama sau pentru influentarea/ disturbarea celorlalti useri. Daca se gasesc astfel de situatii, conturile acestuia vor fi sterse. De asemenea, Indexa.ro isi rezerva dreptul de a sterge conturile utilizatorilor care au prezentat date false la inregistrate sau au adus prejudicii de orice natura serviciului.
4. Orice informatie introdusa in timpul folosirii site-ului Indexa.ro va fi stocata in baza de date si intra in proprietatea intelectuala Indexa.ro.
5. Orice problema din registrul mentionat mai sus, poate fi semnalata de catre utilizatori la adresa de mail suport@indexa.ro.
6. Utilizarea site-ului Indexa.ro implica intelegerea si acceptarea dumneavoastra a prezentului regulament. Indexa.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari regulamentului de-a lungul timpului.
7. Nu vor fi acceptate anunturi care fac publicitate unor site-uri, publicatii, produse, servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al Indexa.ro si S.C. SimPlus Invest S.R.L., anunturi care au continut politic sau discriminatoriu, anunturi care au continut cu referire la vanzari organe, vanzari arme, decese, servicii via webcam, donatii, anunturi umanitare.
8. Nu vor fi acceptate caractere speciale (de ex: ! = ? % * / | , dar fara a se limita la acestea), precum si cuvinte sau termeni care nu au drept scop prezentarea clara a produsului sau serviciului prezentat (ca de exemplu: deosebit, azi etc)
9. Nu sunt acceptate diacritice precum si utilizarea de majuscule in textul anuntului
10. Fotografiile adaugate vor fi furnizate doar in format .jpg, de dimensiune maxima 3 MbAparitie anunturi


Anunturile adaugate prin acest serviciu vor fi publicate pe site-ul www.indexa.ro si in ziarul Indexa.ro la date care vor fi anuntate atat prin intermediul www.indexa.ro cat si in ziarul Indexa.ro. Indexa.ro isi rezerva dreptul de a publica anunturile si pe alte canale media alte partenerilor sai (website-uri, TV etc), fara a fi necesar acordul prealabil al utilizatorilor.


Publicarea pe site-ul indexa.ro se va efectua doar dupa validarea mesajului de catre moderatorii serviciului iar publicarea in editia tiparita a anunturilor se va dace doar pentru acele anunturi receptionate si validate pana la inchiderea editiei; data si ora inchiderii editiei vor fi anuntate prin intermediul www.indexa.ro sau in ziarul Indexa.roProtectia Datelor Personale

Inscriindu-va pe acest site ca utilizator / companie sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie colectate, prelucrate si stocate de operatorul nostru de baze de date si de partenerii nostri de marketing in scopul promovarii de produse/servicii. Puteti solicita stergerea dvs. ca utilizator inscris pe acest site prin email trimis catre suport@indexa.ro, direct de pe emailul prin care s-a creat contul pe care il doriti sters. Datele cu caracter personal care vor face obiectul prelucrarii vor fi prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitile legale in vigoare (legea 677/2001), vor fi colectate in scopuri determinate, explicite si legitime. Conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale aveti dreptul sa cereti scoaterea din baza de date in orice moment trimitand un e-mail la adresa suport@indexa.ro.

Anuntul direct este publicat fara a necesita logare in cont si necesita validarea unei plati prin SMS
Direct prin SMS sau voce la un numar scurt
Anunt ce necesita logare in cont
Prin agentiile offline de colectare a anunturilor
Anunt ONLINE Anunt AGENTIE
Convertor valutar
Curs valutar la data: 22.04.2018
EUR 4.6606 RON| USD 3.7886 RON | GBP 5.3294 RON
Starea vremii
Astazi 22.04.2018 - °C
Luni 23.04.2018 ..............................
- °C
Alege orasul:
Compania zilei
Afaceri Publicitate-Marketing
Directorul afacerii tale,catalog firme,catalog produse,anunturi gratuite [...]
...vezi toate companiile
Horoscop
Horoscop zodia taur
In aceste doua zile iti vei revedea acele rude cu care nu comunici foarte des (unchi, matusi, verisori), iar asta iti va da o satisfactie imensa. Duminica in jurul pranzului, cineva [...]
...vezi toate zodiile
Telefoane utile
Taxi Number One 021.9428
Taxi Tess 021.9638
Taxi Flamingo 021.9427
SNCFR - Rezervari bilete 021.9522
Taxi Apolodor 021.9499
...vezi toate telefoanele